Konserwa - strona 13

DR SZCZOTKA WŁASNOŚC INTELEKTUALNA

  • Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza Studium Generale Sandomiriense w Sandomierzu
Pobrań: 273
Wyświetleń: 4305

aby korek wychodził powoli. Nożyki do konserw- kolejne etapy udoskonalania, Mopy- wzory użytkowe. Zgłoszenie...

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 28
Wyświetleń: 945

aktywnych sensorycznie (np. w przypadku wołowiny - tabela). ASEPTYCZNY WYRÓB KONSERW (ASEPTIC PACKAGING...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • mgr Adam Duda
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 203
Wyświetleń: 2282

nieprzekraczalnych ilościach łącznie z azotanami: - w peklowanych wędlinach, wędzonkach, konserwach mięsnych...

Kształtowanie jakości produktów - wykład

  • Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II w Lublinie
  • dr Monika Łobaziewicz
  • Zarządzanie jakością
Pobrań: 42
Wyświetleń: 672

; Homogeniczne (podobne w oczach konsumentów-konserw); Heterogeniczne (produkty postrzegane odmiennie); Produkty...

Wyspiański Stanisław - Wyzwolenie

  • Uniwersytet Warszawski
  • dr Iwona Buczak
  • Literatura współczesna
Pobrań: 336
Wyświetleń: 735

, współredaktorem „Przeglądu Polskiego” - głównego czasopisma krakowskiej konserwy, prof. historii literatury...