Konserwa - strona 13

note /search

DR SZCZOTKA WŁASNOŚC INTELEKTUALNA

  • Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza Studium Generale Sandomiriense w Sandomierzu
Pobrań: 392
Wyświetleń: 4578

aby korek wychodził powoli. Nożyki do konserw- kolejne etapy udoskonalania, Mopy- wzory użytkowe. Zgłoszenie...

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 994

aktywnych sensorycznie (np. w przypadku wołowiny - tabela). ASEPTYCZNY WYRÓB KONSERW (ASEPTIC PACKAGING...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 770
Wyświetleń: 3178

nieprzekraczalnych ilościach łącznie z azotanami: - w peklowanych wędlinach, wędzonkach, konserwach mięsnych...