DR SZCZOTKA WŁASNOŚC INTELEKTUALNA
- Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza Studium Generale Sandomiriense w Sandomierzu
aby korek wychodził powoli. Nożyki do konserw- kolejne etapy udoskonalania, Mopy- wzory użytkowe. Zgłoszenie...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
aby korek wychodził powoli. Nożyki do konserw- kolejne etapy udoskonalania, Mopy- wzory użytkowe. Zgłoszenie...
aktywnych sensorycznie (np. w przypadku wołowiny - tabela). ASEPTYCZNY WYRÓB KONSERW (ASEPTIC PACKAGING...
nieprzekraczalnych ilościach łącznie z azotanami: - w peklowanych wędlinach, wędzonkach, konserwach mięsnych...
jednorazowego użytku, np. butelki plastikowe, puszki do konserw, opakowania wielokrotnego użytku, np. beczki...
łatwiej przyswajane niż np. wołowiny. Mniejsza zawartość wody - łatwiejszy wyrób wędliny i konserw. Ad.7...
; Homogeniczne (podobne w oczach konsumentów-konserw); Heterogeniczne (produkty postrzegane odmiennie); Produkty...
) grzyby marynowane i) papryka konserw. Czy sposób opakowania produktu, np. kapusty kwaszonej...
, współredaktorem „Przeglądu Polskiego” - głównego czasopisma krakowskiej konserwy, prof. historii literatury...
sezonowe sprzedaży konserw: I=0,825, II=2,525, IV= -4,675 ; wyznacz i zinterpretuj efekt sezonowy w III...
; 10 rodzajów wyrobu garmażeryjnych; 12 rodzajów wyrobów podrobowych; 15 rodzajów konserw; Spółka...