Konserwa - strona 12

Analiza finansowa - zakłady mięsne

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Analiza finansowa
Pobrań: 133
Wyświetleń: 2576

gatunków (flaczki, pieczenie, pasztety) Szynki i golonki pasteryzowane - 7 rodzajów Konserwy mięsne - 26...

Operacje cieplne

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1722

od przewodzenia ( sok, brzoskwinie w syropie, konserwa mięsna), sok - najszybsze ogrzewanie w praktyce konwekcja...

Chemiczna modyfikacja skrobi

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1288

produkty konserwowane którymkolwiek ze sposobów przy dłuższym przechowywaniu wymagają zimna ( konserwy...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 189
Wyświetleń: 2128

, wina, likiery, pierniki Liście laurowe - zupy sosy konserwy, marynaty, danie mięsne Majeranek - pieczeń...

Reakacje millarda, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr Anna Wlazły
  • Technologia żywności
Pobrań: 42
Wyświetleń: 910

się wybrzuszeń na całkowicie sterylnych konserwach koacentratów pomarańczowych podczas długotrwałego...