Konserwa - strona 11

note /search

Wartość odżywcza warzyw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1701

warzywne o mniejszym stopniu przetworzenia - konserwy; sałatki; susze; marynaty i kwaszonki; mrożonki...

OT_ egzamin

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1974

podczas sterylizacji OTŻ 10 Konserwy, który etap nie występuje Napowietrzanie Co powoduje brak odpowietrzania? Bombaże...

Mineralizacja

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 686
Wyświetleń: 3619

spożywczych w mg/100g Produkty o zawartości powyżej 250 mg (sery podpuszczkowe, konserwy rybne spożywane...