Konserwa - strona 10

Skażenia żywności, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. inż. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 63
Wyświetleń: 868

% pestycydów Sterylizacja konserw = ubytek 60-70% DDT Zapobieganie: Żywność ekologiczna Szkolenia rolników...

Ekonomika inwestycji

  • Ekonomika
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1792

ten sam wynik. śr. trwały 100,- (wart.pocz.) a=20% (st.amort.), RV=10, r=20%, konserw. 5j, podat. 40% kredyt 100...

Mikrobiologia i barwniki

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Biochemia
Pobrań: 63
Wyświetleń: 910

, pasteryzacja frakcjonowana, w przemyśle spożywczym wyjaławianie środowiska (np. konserw w puszkach) poprzez...