Konserwa

Higiena i technologia produkcji konserw

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Anatol Baraniak
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 147
Wyświetleń: 5208

Ćwiczenie: Higiena i technologia produkcji konserw KONSERWA MIĘSNA- Mięso lub wyroby mięsne...

Tyndalizacja, wady konserw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 168
Wyświetleń: 3612

impulsu termicznego z przetrwalników formy wegetatywne. WADY KONSERW: Bombaże Techniczne (fizyczne) - źle...

Badanie trwałości konserw

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Anatol Baraniak
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1673

Ćwiczenie: Badanie laboratoryjne konserw mięsnych BADANIE TRWAŁOŚCI KONSERW METODĄ TERMOSTATOWĄ 1...

Przyczyny bombażu chemicznego

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 42
Wyświetleń: 3332

uwypuklenia wieczka, na skutek rozpuszczenia się siarkowodoru w treści konserwy) Bakterie kw. mlekowego CO2...

Wykład - typy zepsucia, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr Urszula Katarzyna Gawlik-Dziki
  • Mikrobiologia
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1057

tlenowce(ser,konserwy,mieso) Gorzknienie-Mikrokoki(na skorze) -(mleko,sery)-rozkład białka,uwolnienie...