Konserwa

note /search

Tyndalizacja, wady konserw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 217
Wyświetleń: 3682

impulsu termicznego z przetrwalników formy wegetatywne. WADY KONSERW: Bombaże Techniczne (fizyczne) - źle...

Badanie trwałości konserw

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1736

Ćwiczenie: Badanie laboratoryjne konserw mięsnych BADANIE TRWAŁOŚCI KONSERW METODĄ TERMOSTATOWĄ 1...

Przyczyny bombażu chemicznego

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 84
Wyświetleń: 3388

uwypuklenia wieczka, na skutek rozpuszczenia się siarkowodoru w treści konserwy) Bakterie kw. mlekowego CO2...