Konserwa

note /search

Tyndalizacja, wady konserw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 315
Wyświetleń: 3997

impulsu termicznego z przetrwalników formy wegetatywne. WADY KONSERW: Bombaże Techniczne (fizyczne) - źle...

Badanie trwałości konserw

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 182
Wyświetleń: 1939

Ćwiczenie: Badanie laboratoryjne konserw mięsnych BADANIE TRWAŁOŚCI KONSERW METODĄ TERMOSTATOWĄ 1...

Przyczyny bombażu chemicznego

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 252
Wyświetleń: 3640

uwypuklenia wieczka, na skutek rozpuszczenia się siarkowodoru w treści konserwy) Bakterie kw. mlekowego CO2...