Konserwa - strona 2

Konserwacja zabytków zagadnienia do egzaminu

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • dr inż. Anna Kadłuczka
  • Historia architektury i sztuki
Pobrań: 252
Wyświetleń: 2597

W MALBORKU NAJWAŻN.DOKUMENTACJE PROJEKTU KONSERW. -BADANIA ARCH. -BADANIA NA OB.POLICHROMII -DOK. NAUKOWO...

Fishes - ryby: słówka

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Elżbieta Habielska
  • Język angielski
Pobrań: 7
Wyświetleń: 791

fillets filety z ryby caviar kawior a tin of fish konserwa rybna fishbone ość frozen fish ryba mrożona...

ŻYWIENIE W DNIE MOCZANOWEJ

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 21
Wyświetleń: 511

z kości i mięsa, - wędliny, konserwy, - podroby, - dziczyznę, - baraninę, - sardynki, - śledzie, - szproty...

Wielka Brytania- opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Historia instytucji politycznych
Pobrań: 21
Wyświetleń: 476

- fuzja unionistów (secesja od lib.) z konserw. Ref. wyb.: 1832 - hr. Grey (zgn. mst. + cenz. maj...

Fermentacja masłowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Kowalska-Korniłłowicz
  • Mikrobiologia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1386

kiszonkami), -powodują psucie się konserw warzywnych i owocowych, -powodują psucie się kiszonych pasz...

Żywienie w dnie moczanowej - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 0
Wyświetleń: 497

z kości i mięsa, - wędliny, konserwy, - podroby, - dziczyznę, - baraninę, - sardynki, - śledzie, - szproty...