Konserwa - strona 14

Opis Sysdtemu

  • Politechnika Świętokrzyska w Kielcach
Pobrań: 21
Wyświetleń: 2723

aromatyczno-smakowa Przeznaczenie: Wędliny Wędliny drobiowe Konserwy mięsne Konserwy drobiowe Wyroby...

Mikrobiologia - wykład 6

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Mikrobiologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 826

spożywcze zakonserwowane solą (gł. beztlenowe bakterie izolowane z konserw rybnych wykazujących oznaki...

Etapy rozkurczu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 14
Wyświetleń: 2170

Przetwory ^produkty uzyskane kawałków mięsnych odpowiednio przetworzonych 1. Wędliny 2. Konserwy mięsne...

Podstawy marketingu - funkcje produktu

  • Podkarpacka Szkoła Wyższa im. Bł. Ks. Władysława Findysza w Jaśle
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 98
Wyświetleń: 2149

wybieralne homogeniczne (czyli są podobnie odbierane przez konsumentów, mimo różnych marek, np.: konserwy...

Indywidualny program zdrowotny

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • dr Adam Znaniecki
  • Edukacja zdrowotna
Pobrań: 35
Wyświetleń: 3129

więc wykluczyć z jadłospisu tłuste mięsa, kiełbasy i konserwy. Nie powinno się spożywać tortów, kremów i tłustych...

Wykład - statystyka

  • Politechnika Warszawska
  • dr inż. Wiesław Zarębski
  • Statystyka
Pobrań: 0
Wyświetleń: 672

, lub też niszczącego charakteru takiego badania (np. badanie jakości konserw mięsnych). Zwykle jako próbkę pobieramy...