Konserwa - strona 15

Podstawy żywienia

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Bożena Sawicz
  • Fizjologia
Pobrań: 112
Wyświetleń: 1085

*funkcjonowaniu układu nerwowego *pracy serca Występuje w: mleku, serach, jajach, konserwach rybnych...

Badania rynkowe i marketingowe - źródła informacji

  • Badania rynkowe
Pobrań: 98
Wyświetleń: 3696

Obejmują zakres tematyczny badań rynkowych i marketingowych. Mają 45 stron, format doc. W treści notatki można spotkać się z następującymi zagadnieniami: co to jest rynek, co to są podmioty i przedmioty rynkowe, badanie rynku, mechanizm rynkowy, subiektywny charakter badań marketingowych, obiektywn...

Toksykologia - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr Marta Sendrowicz
  • Toksykologia
Pobrań: 651
Wyświetleń: 5901

lub przyrządzanych wędlin i konserw mięsnych. Zatrucia grzybami; objawy następują zazwyczaj późno(6-48 godzin...

Logika egzamin

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
  • Logika
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1491

Im więcej założymy, tym więcej udowodnimy (3 wł. f. konserw.) Z: X⊂Y T: Cn(X)⊂Cn(Y) Dowód: A∈Cn(X) ∃ n∈N ∃ A1,A2...

CHEMIA ŻYWNOŚCI

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 980
Wyświetleń: 4858

w prawie wszystkich organach człowieka zwiększona zawartość w konserwach z nielakierowanej blachy białej, jak na razie...

Mikrobiologia Szostak-Kot

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. Jadwiga Szostak-Kot
  • Mikrobiologia
Pobrań: 2688
Wyświetleń: 3556

krtaniowego…. Źródła zakażenia: konserwy przygotowane sposobem domowym (80% zatruć) konserwy pasteryzowane...