Konserwa - strona 16

note /search

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Marketing
Pobrań: 140
Wyświetleń: 945

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...

Metody dezynfekcji

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 364
Wyświetleń: 1554

pojemnikach, np. w konserwach) wykorzystuje się niekiedy promieniowanie jonizujące (X, gamma...

Cechy produkcyjne rolnictwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia rolnictwa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1057

, marynat, kiszonek, konserw, alkoholu, stosowane w lecznictwie, przem. perfumeryjnym. Są to: kminek, kmin...