Konserwa - strona 16

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wyrobów

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Agnieszka Miedziński
  • Marketing
Pobrań: 133
Wyświetleń: 889

Koncepcja doskonalenia poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym STRESZCZENIE Tematem niniejszej pracy magisterskiej jest doskonalenie poziomu jakości wytwarzanych wyrobów w przemyśle spożywczym. Jakość produktów spożywczych jest problemem opisywanym raczej rzadko, choć jego wag...

Metody dezynfekcji

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1246

pojemnikach, np. w konserwach) wykorzystuje się niekiedy promieniowanie jonizujące (X, gamma...

Cechy produkcyjne rolnictwa

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Geografia rolnictwa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1015

, marynat, kiszonek, konserw, alkoholu, stosowane w lecznictwie, przem. perfumeryjnym. Są to: kminek, kmin...

Warzywnictwo i rośliny zielarskie-wykład 3 i 4

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Henryk Kobryń
  • Warzywnictwo i rośliny zielarskie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1463

trawienia i pracę nerek, Warzywo przyprawowe + konserwy + mrożonki + susz, Zimą - korzenie do pędzenia...

Przeciętne normy zużycia wody

  • Politechnika Warszawska
  • dr Małgorzata Walas
  • Budownictwo
Pobrań: 0
Wyświetleń: 693

- 1 t wyrobu ryjnych 50,0 b) fabryki konserw 35,0 2 6 Punkt skupu zboża i nasion 1 m pow. użytkowej/m...