Kisiel

note /search

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 168
Wyświetleń: 1001

, do stabilizacji E-355 - kwas adypinowy ADI- 0-5 mg/kg zastosowanie - lody, kisiele, galaretki, przyprawy obiadowe...

Dieta w chorobach nowotworowych

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 7
Wyświetleń: 588

, kisieli, białego sera, mięsa lub ryb, omletów. -energia- wartość energetyczna diety, wynikająca...

Mleko i produkty mleczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 854
Wyświetleń: 2954

, bawarka zupy - podawane na śniadanie, chłodniki, mleczno owocowe desery - kisiele mleczne, mleczka...

Destylacja-emulgacja, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1337

-rzadki kisiel Emulsje: -majonez- woda w tłuszczu -śmietana- tłuszcz w mleku -masło -margaryna- woda...

Karta płatnicza - wykład

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Zarządzanie i marketing
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1162

płatniczych” z dn. 12.09.2002 r. E. Bogacka-Kisiel ,Usługi i procedury bankowe, Wydawnictwo Akademii...

Charakterystyka owoców

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1022
Wyświetleń: 4963

śmietanie w galarecie galaretki owocowe musle, suflety, kisiele Napoje owocowe i owocowe-warzywne...