Kiełbasy

Słówka - mięsa

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Natalia Rudykh
  • Język hiszpański
Pobrań: 14
Wyświetleń: 749

el bisté stek el chorizo kiełbasa las chuletas kotlety el tocino boczek el jamón szynka el pavo indyk...

Meat and cred - słówka

  • Uniwersytet Warszawski
  • mgr Elżbieta Habielska
  • Język angielski
Pobrań: 14
Wyświetleń: 784

sausage kabanosy haggis kaszanka sausage kiełbasa frankfurter kiełbaska horse meat konina hen kura spatula...

Mięsa kulinarne - wykład.

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia
Pobrań: 28
Wyświetleń: 938

, Kiełbasa Biała Surowa Ekstra, Łopatka, Mięso Mielone, Mięso Wiep. Kl.Ii , Mięso Wiep. Kl Ii Ekstra , Mięso...

Charakterystyka firmy miesnej

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia
Pobrań: 91
Wyświetleń: 917

ze wszystkich grup asortymentowych: od kiełbas, poprzez bogaty wybór wędzonek po produkty blokowe i wysokiej jakości...

Podstawy gastronomiczne - wykład

  • prof. dr hab. inż. Ewa Cieślik
  • Podstawy gastronomiczne
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1722

% wody) − nietrwałe (zawierające do 75% wody) Podział wędlin − Wędzonki Surowe Gotowane − Kiełbasy Surowe...

Kulinaria - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Kuchnie Świata
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1071

również elementy kuchni niemieckiej i włoskiej jak np.: kiełbasy, piwo, ziemniaki i makaron, a także sosy. Później...

Makroekonomia - inflacja 4

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • dr Grzegorz Sobiecki
  • Makroekonomia
Pobrań: 7
Wyświetleń: 742

szynka z 10 zł/kg do 12 zł/kg, a kiełbasa z 5 zł/kg do 6 zł/kg (oba produkty po 20%), to osoby...

Guma arabska i traganta

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • dr Zbigniew Włosowicz
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1141

lub zawiesin w zupach i sosach, dodatek wiążący wodę i stabilizujący przy produkcji konserw mięsnych i kiełbas...