Jogurt - strona 7

Wykład - definicja produktu, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr Anna Iwanicka-Maciura
  • Podstawy Marketingu
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1106

danej klasy) np. mleko, jogurty pitne, mleczne napoje fermentowane. -Typy produktów (jedna z kilku...

Wykład - Rodzaje pytań

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • dr hab. Andrzej Marek Bajdak
  • Badania marketingowe
Pobrań: 105
Wyświetleń: 609

lub ciągłe (opisane liczbowo lub werbalne) np. Jak ocenia pan jogurt w skali od 1 do 10? Dwubiegunowe...

Wykład - Dekstran, produkcja napojów mlecznych

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • prof. dr hab. Janusz Szczodrak
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1750

 inne drobnoustroje (E.coli) rozrywające skrzepy na skutek wytwarzania gazu - dwutlenku węgla.  Jogurt  - bułgarski...

Analiza wariancji - zadania 1

  • Szkoła Główna Handlowa w Warszawie
  • dr Katarzyna Kocot-Górecka
  • Statystyka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1358

przez konsumentów w supermarkecie na wybór marki jogurtu. Wynik badania przedstawia tabela poniżej...

Zagadnienia na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 210
Wyświetleń: 917

objetosci ,c)230 dla skorki d)nie pamietam 18co ulega fermentacji jogurty, wino, chleb...