Jogurt - strona 6

Fermentacja mlekowa

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1260

z ogórków i soku z kiszonej kapusty, - urku, - kefiru, - jogurtu, - mleka świe ego. Technika sporządzania...

Fermentacje-opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1127

na nasz stan). Dodawane do jogurtów, serów, mleka. Np. Lactobacillus casei, Bifidiobacterium longum PREBIOTYKI...

Maszyny do termoformowania

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • prof. dr hab. Hieronim Kubera
Pobrań: 0
Wyświetleń: 1330

na margarynę kubki na jogurty pokrywki tacki elementy wnętrza lodówek poduszki powietrzne elementy wnętrza...

Mleczarstwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1043

Jogurt Kefir Mleko zsiadłe Maślanka Ferm mlekowa Kefir + alkoholowa Proces: ukwaszenie mleka do pH 4,4...