Jogurt - strona 5

Dieta w chorobach nowotworowych

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 0
Wyświetleń: 546

można uzyskad poprzez wybieranie gęstych, bogatych w energię przekąsek, takich jak: suszone owoce, jogurt...

Struktura kapitału - zadania

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Anna Kujawa
  • Finanse przedsiębiorstw
Pobrań: 280
Wyświetleń: 3024

rozważa trzy sposoby finansowania swojej nowej fabryki, która będzie zajmowała się produkcją jogurtów...

Witaminy - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Higiena i epidemiologia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 672

, jogurt, kefir, maślanka, drożdże i orzechy włoskie. witamina B3 (niacyna, witamina PP, kwas nikotynowy...

Mleko i produkty mleczne

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1876

produkty z mleka: napoje mleczne fermentowane (mleko ukwaszone, jogurt, kefir) śmietana i śmietanka mleko...