Jełczenie mleka - strona 3

note /search

Wykład - produkty mleczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 77
Wyświetleń: 658

w mleku lub śmietanie zbijają się w gronka, następnie w ziarna, które po oddzieleniu maślanki...

Fizyczne cechy mleka - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 315
Wyświetleń: 2751

FIZYCZNE CECHY MLEKA Obce zapachy i posmaki w mleku są wywołane przez: - mechaniczne (niekiedy...

Wiadomości o mleku - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 91
Wyświetleń: 826

WIADOMOŚCI PODSTAWOWE O MLEKU Mleko surowe - mleko uzyskane z gruczołów mlecznych zwierząt...

Schładzanie mleka - wykład, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1624

SCHŁADZANIE MLEKA International Dairy Federation zaleca schładzanie mleka do temperatury 4 stopni...

Wykład - metody konserwacji mleka, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1442

METODY KONSERWACJI MLEKA Mleko surowe, otrzymywane nawet przy znacznych staraniach o jego czystość...