Jełczenie masła - strona 14

note /search

Lipidy - Fosfolipidy

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Chemia żywności
Pobrań: 434
Wyświetleń: 2870

z orzechów laskowych, masło karite. Szczególnie bogatym źródłem Niezbędnych Nienasyconych Kwasów Tłuszczowych...

Witaminy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 259
Wyświetleń: 2002

drobiowe 9300 Mięso 0-50 Tłuszcze Olej z wątroby halibuta 900 000 Olej z wątroby dorsza 18 000 Masło...

Lipidy - glicerydy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1225

dla stabilizacji emulsji (magraryny) a także tzw. niskokalorycznych produktach, maśle orzechowym, lodach...

Poj_cia podstawowe

  • Politechnika Śląska
  • Gospodarka zapasami i magazynami
Pobrań: 322
Wyświetleń: 1918

gospodarczego lub indywidualnego konsumenta, np. popyt na masło ze strony indywidualnego klienta; popyt rynkowy...