Jełczenie mąki - strona 9

note /search

Piekarnia - projekt

  • Politechnika Śląska
Pobrań: 1064
Wyświetleń: 4935

odpowiedni smak i aromat. Jednocześnie zmienia się struktura składników mąki, co poprawia ich przyswajalność...

Egzamin 2012/2013

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Marketing
Pobrań: 987
Wyświetleń: 7147

.Wymienić 3 narzędzie promocji sprzedaży, które pomogą w zdobyciu przychodów firmie produkującej mąkę. 3...

Dieta w okresie chemioterapii

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 7
Wyświetleń: 623

mięsnych, ostrych przypraw i używek. Zaleca się natomiast potrawy z ryżu oraz z dodatkiem mąki...

Białka, tłuszcze i cukry

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 539
Wyświetleń: 5551

masło- wit. A i D - zapotrzebowanie: 1g/ kg/ 24h - jełczenie tłuszczu- rozkład, ciekłe szybciej...

Pojecie makroekonomii

  • Politechnika Gdańska
  • Makroekonomia
Pobrań: 161
Wyświetleń: 1470

Przykład Załóżmy że w gospodarce wytwarzane są tylko 3 dobra Zboże Mąka Chleb Zboża i mąka są dobrami...

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

(+psychrofilne), zmiany chemiczne (jełczenie tłuszczu) Solone- jełczenie tłuszczu, rozwój bakterii, barwne plamy...