Drożdże - strona 14

note /search

Wartość pH- opracowanie

  • Uniwersytet Warszawski
  • Mikrobiologia
Pobrań: 14
Wyświetleń: 455

-6,5 Pseudomonas sp. 3,0-11,0 Staphylococcus spp. 4,5-8,5 Pleśnie 1,5-8,5 Drożdże 1,5-8,5 Bacillus spp...

Przyczyny bombażu chemicznego

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 252
Wyświetleń: 3640

. Drożdże CO2 Bakterie gnilne H2S (powstawanie H2S może być związane z bombażem chem. i nie musi powodować...

Tyndalizacja, wady konserw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 315
Wyświetleń: 3997

czynników zewn. i wewn. Mikrobiologiczne Drożdże Bakterie - beztlenowce: Clostridia (Cl. saccharobutricum...