Dekstryny skrobia - strona 3

note /search

Amalazy-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia zbóż
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1547

, co wiąże się z rozkładem skrobi do dekstryn o małych cząsteczkach znaczenie α i β amylazy w technol jest b...

Ogólna technologia żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Technologia żywności
Pobrań: 238
Wyświetleń: 1407

)oraz dekstryny - dużo trudniejsza hydroliza hydroliza skrobi mleczko krochmalowe + ∼0,2% HCl (30 - 50 min; 0,1...

Gorzelnictwo - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1519

skrobi do dekstryn (dekstryny graniczne)- przerwa scukrzająca Stosowane jest również ukwaszanie zaciru...

Mąka towaroznawsto żywności

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 301
Wyświetleń: 2268

aktywność amylolityczna i proteolityczna. Pod wpływem -amylazy skrobia ulega rozpadowi do dekstryn...