Dekstryny chleb - strona 5

note /search

Piekarnia - projekt

  • Politechnika Śląska
Pobrań: 1064
Wyświetleń: 4935

się do jednego gatunku chleba, jednego gatunku bułek oraz niewielkiej ilości pieczywa półcukierniczego; w sumie...

Wykład - Przygotowanie surowca

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 210
Wyświetleń: 861

skrobi, wytwarza dekstryny (amylodekstryny) i daje zabarwienie fioletowe, erytrodekstryny - zabarwienie...

Biochemia, Testy przykładowe cz3

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Biochemia
Pobrań: 812
Wyświetleń: 2254

) ściana komórkowa d) jądro komórkowe 31. Dekstryna graniczna jest produktem: a) hydrolizy amylozy...