Dekstryny chleb - strona 4

note /search

Mąka i miód

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 210
Wyświetleń: 2604

powoduje powstawanie cukrów prostych, dwucukrów i dekstryn, które mogą być używane w procesach fermentacji...

Błonnik - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 35
Wyświetleń: 903

(g) Produkty zbożowe     Płatki kukurydziane 83,6 6,6 Ryż biały 78,9 2,4 Chleb chrupki 78,9 6 Makaron...

Wykład - spirytus i wódka, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo żywności
Pobrań: 196
Wyświetleń: 1589

% dekstryn. Przygotowanie drożdży Namnażanie drożdży w części zacieru, wzbogaconej substancjami ozdobnymi...

Modlitwa powszechna - opracowanie

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Liturgika - sakramenty
Pobrań: 28
Wyświetleń: 3668

: modlitwy błogosławienia chleba i wina tzw. apologia (odmawia ją kapłan - w ciszy...

INDEKS GLIKEMICZNY

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 49
Wyświetleń: 987

o niskim indeksie glikemiczny (poniżej 50) to: -pełnoziarnisty chleb (IG 45), - pumpernikiel (IG 40...

Modernizm

  • Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu
  • Teoria prawa
Pobrań: 616
Wyświetleń: 3493

. X - posiada zasób chleba, Y - posiada zasób wody; X i Y zaczynają wymianę dóbr, które każde...