Amylaza dekstryny - strona 12

note /search

Produkt Spożywczy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1372

i dekstryn - suszenie próbek ze wstępnym podsuszaniem w T 60 st.C, po zmieszaniu z piaskiem (mięso, sery...

Płyny w układzie pokarmowym

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Anatomia funkcjonalna człowieka
Pobrań: 175
Wyświetleń: 1134

połykania, rozpoz. smaku, mowa, wstęp. traw. cukrów i tł.( amylazy i lipazy), bakteriobój. (lizozym...

Trzustka

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Histologia
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1218

? - amylazy - trypsynogen, chymotrypsynogen, karboksypeptydaza - lipazy ...

Woda

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 357
Wyświetleń: 2086

przy której rozpoczyna się działanie enzymów zależy od rodzaju enzymu, środowiska, w którym reakcja zachodzi. Amylazy...

Immobilizacja enzymów- opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Separacje i oczyszczanie bioproduktów
Pobrań: 679
Wyświetleń: 1925

się z aktywnością enzymu natywnego, wyrażana w g lub molach białka (jak aktywny jest g białka) np. amylazy...