Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza - strona 7

note /search

Nauka o przedsiębiorstwie hotel projekt

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Nauka o przedsiębiorstwie
Pobrań: 161
Wyświetleń: 847

Nazwa - „Hotel Promyczek" Sp. z o.o. Siedziba - ul. Kwiatowa 20; 01-234 Zakopane Telefon - 48 12 534 64 39 Adres internetowy- www.Promyczekhotel.zakopane.pl Przedmiot działalności - usługi hotelarskie Struktura: 2 właścicieli, 2 kierowników, 6 kucharek, 4k elnerki, 5 sprzątaczek, 3 bojów hot...

Nauka o przedsiębiorstwie hotel biznesplan projekt

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Nauka o przedsiębiorstwie
Pobrań: 189
Wyświetleń: 1064

Nazwa - „Hotel Promyczek" Sp. z o.o. Siedziba - ul. Kwiatowa 20; 01-234 Zakopane Telefon - 48 12 534 64 39 Adres internetowy- www.Promyczekhotel.zakopane.pl Przedmiot działalności - usługi hotelarskie Struktura: 2 właścicieli, 2 kierowników, 6 kucharek, 4kelnerki, 5sprzątaczek, 3 bojów hotel...

Nauka o przedsiębiorstwie hotel sprawozdanie

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Nauka o przedsiębiorstwie
Pobrań: 14
Wyświetleń: 721

Nazwa - „Agroturystyka Promyczek" Siedziba - ul. Kwiatowa 20; 01-234 Zakopane Telefon - 48 12 534 64 39 Adres internetowy- www.Promyczekhotel.zakopane.pl Przedmiot działalności - usługi hotelarskie Struktura: Właściciel, 2 kierowników, 6 kucharek, 4kelnerki, 5sprzątaczek, 1 recepcjonistka, 3...

Prografix projekt drukarni

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Nauka o przedsiębiorstwie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 833

PROGRAFIX Sp. z o.o. Anczakowski Radosław nr indeksu: 118580 Frydrych Maciej nr indeksu: 118630 Rzeszów, 3 listopada 2010 Nazwa firmy:    Prografix Spółka z.o.o Sposób reprezentacji:    Do składania oświadczeń i podpisywania w imieniu spółki uprawniony jest prezes działający indywidualnie...

Systemy zarządzania pisanie sprawozdań wytyczne

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Informatyczne systemy zarządzania
Pobrań: 14
Wyświetleń: 763

Wydział Zarządzania i Marketingu PRz Zakład Informatyki w Zarządzaniu INFORMATYKA W ZARZĄDZANIU LABORATORIUM ZALECENIA DOTYCZĄCE REDAKCJI SPRAWOZDANIA (aktualizacja 1. 10. 2008 r.) Rzeszów 2008 Podczas zajęć laboratoryjnych z przedmiotu Informatyka w Zarządzaniu, Student dokumentuje swoją pra...

Schemat technologiczny produkcji pierogów ruskich

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Technologia żywności
Pobrań: 4676
Wyświetleń: 8981

S chemat technologiczny produkcji pierogów ruskich 1. PRZYJĘCIE SUROWCÓW Mąka pszenna jajka twaróg ziemniaki cebula masło przyprawy 2. PRZECHOWYWANIE SUROWCÓW warzywa jajka twaróg, masło temp. ...

Schemat technologiczny produkcji rosołu

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Technologia żywności
Pobrań: 1883
Wyświetleń: 4634

S chemat technologiczny produkcji rosołu z kury z makaronem 1. PRZYJĘCIE SUROWCÓW Kurczak marchewka pietruszka seler cebula liść laurowy przyprawy makaron(nitki) 2. PRZECHOWYWANIE SUROWCÓW Warzy...

Plan HACCP dla rosołu

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Technologia żywności
Pobrań: 665
Wyświetleń: 1995

PLAN HACCP DLA ROSOŁU Z KURY Z MAKARONEM ETAP Nr. CCP ZAGROŻE-NIE LIMIT DOCELOWY LIMIT KRYTYCZNY ŚRODKI ZAPOBIEGAWCZE SPOSÓB MONITOR-OWANIA DZIAŁANIA KORYGUJĄ-CE ZAPIS/ DOKUMENT 5. obróbka termiczna CCP1 Mikrobiolog 100 st. C 5 min 75 st. C 5min. Kontrola czasu i temperatury Po...

Schemat technologiczny produkcji kotleta schabowego

  • Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza
  • Technologia żywności
Pobrań: 1659
Wyświetleń: 6062

Schemat technologiczny produkcji kotleta schabowego z ziemniakami puree1. PRZYJĘCIE SUROWCÓW: Schabmąka pszennabułka tarta jajko ziemniaki masło przyprawy mleko...