Zarodnik - strona 13

note /search

Tyndalizacja, wady konserw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Apartyzacja
Pobrań: 315
Wyświetleń: 3997

rozwój zarodników /Bacillus subtilis, Bacills mesentericsus/ lub postaci termofilnych /drożdże i niektóre...

Peklowanie - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Biotechnologia żywności
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1344

przetrwalniki i zarodniki Kiełbasy: Mięso może być silnie skażone. Etapy: Peklowanie Trybowanie Mielenie...

Morszczyn-wyginięcie - wykład

  • Uniwersytet Gdański
  • Środowisko Morza Bałtyckiego
Pobrań: 14
Wyświetleń: 1169

. Nim wypustki zarodnika zdążą się przebić do powierzchni miejsca przyszłego życia, są przez falę i prąd wody...