Wołowina - strona 8

Toksykologia - wyklad 13

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 56
Wyświetleń: 791

termiczna w temp 280oC (np. smażenie wołowiny na patelni) awarie brak zachowania zasad higieny, fałszowanie...

Bezpieczeństwo - istota i specyfika

  • Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
  • dr Bartosz Bojarczyk
  • Zagrożenia bezpieczeństwa międzynarodowego
Pobrań: 973
Wyświetleń: 2394

wody wystarcza na wyprodukowanie 1kg wołowiny lub kilku kg ryżu i soi) ...

Uprawy

  • Uniwersytet Gdański
  • dr Wojciech Portalski
  • Geografia gospodarcza
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1358

można uzyskać tyle białka co z 3kg wołowiny, dlatego soja jest popularna tam, gdzie ograniczona jest produkcja...

Plan marketingowy - restauracja

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Agnieszka Miedziński
  • Marketing
Pobrań: 273
Wyświetleń: 4620

- wołowina słodko-kwaśna z warzywami. Zestaw IV - kaczka z bambusem w sosie czosnkowym. Wnioski: Grupa...

Geografia uprawy

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 84
Wyświetleń: 1127

można uzyskać tyle białka co z 3kg wołowiny, dlatego soja jest popularna tam, gdzie ograniczona jest produkcja...

Wykład - rolnictwo

  • Uniwersytet Warszawski
  • dr hab. Marcin Gawrycki
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 35
Wyświetleń: 742

, skóry, soja, słonecznik, cytrusy BRA - kawa, soja, cukier, wołowina, bawełna CAN - pszenica, wołowina...

Gegra2

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1253

(wystarczy podać jeden): coca-cola, baranina, wieprzowina wino, wołowina, konina, słodycze, mleko krowie...