Wołowina - strona 7

Wymiary kultury

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • prof. dr hab. Helena Tendera-Właszczuk
  • Marketing
Pobrań: 168
Wyświetleń: 2359

wzorców konsumpcji Japonia – wzrost spożycia zbóż i wołowiny Europa – wzrost konsumpcji ryżu i ryb Wzrost...

Toksykologia - wyklad 14

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 63
Wyświetleń: 644

Jaja kurze i przetwory 3 3 6,0 6,0 Wołowina Tłuszcz wołowy Tłuszcz drobiowy Drób Mieszane tłuszcze...

ROLNICTWO

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr Fabian Durlik
  • Geografia polityczna i ekonomiczna
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1351

Produkcja światowa Główni producenic Wieprzowina 40% Chiny Drób 33% USA Wołowina 25% baranina 4% Chiny...

Testy Polska w UE

  • Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego w Krakowie
  • dr Małgorzata Czermińska
  • Polska w Unii Europejskiej
Pobrań: 1379
Wyświetleń: 4515

, do określonej wielkości skupu(typ 2)-rynek wołowiny 3.Ochrona zewnętrzna bez interwencji, tzn. brak mechanizmu...

Polityka rolna Unii Europejskiej

  • Uniwersytet Wrocławski
  • dr hab. Marta Małolepsza
  • Integracja europejska
Pobrań: 105
Wyświetleń: 1036

zbożowy, mleka i przetworów mlecznych, wołowiny i cielęciny, wieprzowiny, baraniny, jaj i mięsa drobiowego...

Lud faraonów

  • Akademia Sztuk Pięknych w Warszawie
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1498

z lnu. Kult byka APISA - wcielenie boga stwórcy - Ptaha z Memfis. Wołowina dla bogaczy. Budowniczy...

Toksykologia - wyklad 12

  • dr inż. Anna Brzozowska
  • Toksykologia
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1071

w tkance mięśniowej, wołowina, ponieważ jest chuda to bardziej wyczuwalne bezpośrednio po napromieniowaniu...