Wartość odżywcza - strona 7

note /search

Egzamin gr 1, sem III

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznawstwo surowców i produktów roślinnych
Pobrań: 581
Wyświetleń: 1827

. Wartość odżywcza grzybów- sole mineralne, witaminy (EKB1B2PP), węglowodany (glikogen), białko 3...

REKLAMA MIĘDZYNARODOWA

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
  • Marketing
Pobrań: 280
Wyświetleń: 2149

produktu tj. bezpieczeństwa, wartości odżywcze przytacza racjonalne argumenty, wyniki badań agresywnie...

Normy jakości żywności

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1673

są to również wartość odżywcza, zdrowotna oraz atrakcyjność sensoryczna. Wszystkie towary, w tym również artykuły...

Wykład - skład chemiczny mięsa, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 336
Wyświetleń: 1246

SKŁAD CHEMICZNY MIĘSA składniki decydujące o faktycznej wartości odżywczej mięsa- białka...

Zalecenia i rekomendacje żywieniowe

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 98
Wyświetleń: 1183

gruboziarniste są dobrym źródłem błonnika. Kasze gruboziarniste mają wyższą wartość odżywczą niż drobnoziarniste...

Fortyfikacja żywności

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 35
Wyświetleń: 1337

FORTYFIKACJA ŻYWNOŚCI Zwiększenie wartości odżywczej produktów spożywczych przez dodatek...

Kwas glutaminowy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 77
Wyświetleń: 1365

Powierzchniowo aktywne peptydy Peptydy poprawiające wartość odżywczą WŁAŚCIWOŚCI SENSORYCZNE Peptydy z wyjątkiem...