Wędzenie - strona 5

note /search

Szkarłupnie - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 1155
Wyświetleń: 2646

i detrytusem (mułożerne) * z suszonych i wędzonych strzykw Holothuria edulis przyrządza się w Chinach wyszukaną...

Barwniki naturalne

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Chemia żywności
Pobrań: 714
Wyświetleń: 3549

związana z tlenkiem węgla(II). W warunkach fizjologicznych stanowi ok. 1% mioglobiny. Wędzonemu mięsu...

Etapy rozkurczu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 35
Wyświetleń: 2212

. ' ; I. PEKLOWANIE : II. WĘDZENIE AdI. Redukcja azotanów sodu /bakterie redukujące/do azotynów w środowisku kwaśnym...

Nicienie - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 1603
Wyświetleń: 2933

giną w temperaturze -37°C w ciągu 5min) - solenie, peklowanie i wędzenie nie zabija larw * OWSIKI...