Wędliny - strona 3

note /search

Fermentacja mlekowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2870

) -w przemyśle mięsnym (produkcja wędlin surowych, np. metka, salami) -w przemyśle piekarskim (wchodzą w skład...

Ćwiczenia - korelacja

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Statystyka opisowa
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2772

: cukru, słodyczy i ciast (w kg) - X, ryb i wędlin (w kg) - Y, jarzyn (w kg) -Z. Otrzymane wielkości...

Żywienie pacjentów ze stomią

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1253

(tłustych mięs, wędlin, tłustych serów, smalcu) oraz słodyczy (czekolady, wyrobów cukierniczych). Potrawy...

Projekt 4 Analiza Pareto- Lorenza

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
  • Jakość i bezpieczeństwo produktów żywnościowych
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1729

. Podczas produkcji wędlin występuje problem z częstym pojawianiem się nieplanowanych przerw. W celu zdiagnozowania...

Zatrucia pokarmowe - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Propedeutyka medycyny
Pobrań: 42
Wyświetleń: 945

wędliny, bez owoców i warzyw. Uzupełnianie elektrolitów i wody - Gastrolit, Aspargin 3. Przeciwbólowo...