Tyndalizacja zup - strona 9

note /search

Wstęp - notatki z wykładu 1

  • Uniwersytet Warszawski
  • Słownictwo polszczyzny XXI w.
Pobrań: 770
Wyświetleń: 2744

terytorialne Regionalizmy leksykalne: -wlkp. przybroda - zupa z kapusty włoskiej -małop. „słonina” - pluskiewka...

Opakowania papierowe, sem VI

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Opakowalnictwo i przechowywanie żywności
Pobrań: 336
Wyświetleń: 1729

, koncentratów spożywczych, zup w proszku, przypraw itp. Do pakowania produktów mazistych np. miodu lub serów...

Salmonella - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Propedeutyka medycyny
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1141

pałeczek są produkty zawierajace surowe jaja (majonezy, kremy, lody, zupy dla niemowląt i in...

Palarnia, jadalnia-opracowanie

  • Politechnika Gdańska
  • Technologia, ekonomika i organizacja robót sanitarnych
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1050

1 daniowe, 600-1000kcal+ składniki pokarmowe najczęściej w formie zupy z mięsem 0,7l lub 0,5l zupy...