Tyndalizacja zup - strona 10

note /search

Woda

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 357
Wyświetleń: 2086

Osmotyczne metody utrwalania żywności: Zagęszczanie (mleka, soku, zupy) aw = 0,85-0,90 Zagęszczenie i dodatek...

Utrwalanie żywności - metody

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Procesy i techniki produkcyjne
Pobrań: 770
Wyświetleń: 3178

sterylizację, tyndalizację), odwadnianie (zagęszczenie, susze­nie), chemiczne (dodawanie chemicznych środków...

Logika - zestawy zadań

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
Pobrań: 91
Wyświetleń: 1092

) → [(A → B) → C]} Zestaw 7 1. Będąc rycerzem lub łotrem stwierdzam: Lubię zupę pomidorową. Jeśli lubię zupę...