Tyndalizacja zup

note /search

Zupy i sosy-zagęszczanie potraw

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 1183
Wyświetleń: 5138

ZUPY I SOSY Zagęszczanie potraw Głównym składnikiem zagęszczającym jest skrobia jako składnik...

OTZ11

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 35
Wyświetleń: 994

i warzywne, zupy, sosy, gotowe potrawy typu gulasz. Ogólna trwałość: 3 - 12 miesięcy. Sterylizacja...

Algebra - zestaw 7

  • Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki
Pobrań: 7
Wyświetleń: 595

ZESTAW 7 1. ROZWIĄZAĆ ZAGADKĘ Będąc łotrem lub rycerzem stwierdzam: Lubię zupę pomidorową...