Tłuszcze jadalne

Tłuszcze jadalne i techniczne

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1015

Tłuszcze jadalne i techniczne Tłuszcze schnące, półschnące i nieschnące Zawartość poszczególnych...

Tłuszcze jadalne-klasyfikacja

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1659

TŁUSZCZE JADALNE Klasyfikacja tłuszczy jadalnych ze względu na pochodzenie zwierzęce roślinne...

Tłuszcze jadalne i techniczne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób - postępowanie dietetyczne
Pobrań: 0
Wyświetleń: 721

Tłuszcze jadalne i techniczne Tłuszcze schnące, półschnące i nieschnące Zawartość poszczególnych...

Źródła tłuszczów - omówienie

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 35
Wyświetleń: 868

Źródła tłuszczów Tłuszcze jadalne dzielimy na 2 grupy: -tłuszcze pochodzenia roślinnego (nasiona...

Kwasy karboksylowe - omówienie

  • Politechnika Wrocławska
  • prof. dr hab. inż. Aleksander Kołodziejczyk
  • Chemia organiczna
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1169

H3C 1 H3C 13 12 18 kw. stearynowy COOH 10 9 1 kw. linolowy Nienasycone kwasy tłuszczowe w tłuszczach...

Cechy prawa UE

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Prawo żywnościowe
Pobrań: 56
Wyświetleń: 1358

dotyczą poszczególnych środków spożywczych np. owoce, miód, kakao i produkty czekoladowe, oleje, tłuszcze...