Smażenie - strona 3

note /search

Ryby, podział ryb konsumpcyjnych

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 847
Wyświetleń: 4564

, pieczarkowym, holenderskim) z warzywami z wody. Ryby smażone W oleju sojowym, słonecznikowym, w smalcu. Ilość...

Wykład - grupy towarowe ryb, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 105
Wyświetleń: 917

żywnościowych pastewnych technicznych Rybne towary garmażeryjne: ryby smażone ryby w galarecie ryby w sosach...

Techniki kulinarne - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Alergie pokarmowe
Pobrań: 21
Wyświetleń: 455

przyswajanie pokarmów Gotowanie w wodzie lub na parze Pieczenie w pergaminie Wykluczone tradycyjne smażenie...

Żywienie pacjentów ze stomią

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1253

należy przygotowywać metodą gotowania i pieczenia w folii. Powinno się unikać potraw smażonych. Ponadto...