Smażenie - strona 2

Tłuszcze jadalne-klasyfikacja

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1659

może być stosowany do smażenia zanurzeniowego. ŁÓJ WOLOWY - 52% nasycone, 44% jednonienasycone, 4% wielonienasycone...

ŻYWIENIE W ZAPARCIU NAWYKOWYM

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 0
Wyświetleń: 385

roślinne, - wykluczenie z diety technik kulinarnych takich jak: smażenie i pieczenie. Produkty zalecane...

Żywienie w zaparaciu nawykowym - omówienie

  • Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
  • dr hab. Małgorzata Maria Zwolińska-Wcisło
  • Kliniczny zarys chorób
Pobrań: 0
Wyświetleń: 322

roślinne, - wykluczenie z diety technik kulinarnych takich jak: smażenie i pieczenie. Produkty zalecane...

Wszystko o mięsie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 203
Wyświetleń: 2177

: szynka do smażenie sznycel, bryzole, medaliony, steki do duszenia - zrazy do pieczenia - pieczeń Schab...

Organizacja zakładu gastronomicznego

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 735
Wyświetleń: 6713

Kuchenki mikrofalowe Aparaty do smażenie Aparaty do gotowania Trzony kuchenne 1. Piece i piekarniki: piece...

Salmonella - wykład

  • Uniwersytet Medyczny w Lublinie
  • Propedeutyka medycyny
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1050

produktami, całkowite rozmrażanie drobiu, mięsa, ryb i ich przetworów przed przystąpieniem do smażenia...