Sery podpuszczkowe - strona 2

note /search

Mineralizacja

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 686
Wyświetleń: 3619

spożywczych w mg/100g Produkty o zawartości powyżej 250 mg (sery podpuszczkowe, konserwy rybne spożywane...

Metoda Luff - Schoorola

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 1337
Wyświetleń: 8652

Otręby pszenne 6 Mleko w proszku pełne 6 Nasiona roślin strączkowych (suche) 3-5 Sery podpuszczkowe 3-5...

Referat mleko

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 238
Wyświetleń: 4879

będzie ukwaszone z dodatkiem pewnej ilości podpuszczki, uzyska się twaróg kwasowo-podpuszczkowy. *Sery...

Analiza żywności-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 714
Wyświetleń: 2352

WYNOSI: -od 900mg/100g w serach podpuszczkowych do 5-20mg/100g w mięsie i rybach W METODZIE RODANKOWEJ...