Analiza żywności-skrypt
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Analiza żywności
WYNOSI: -od 900mg/100g w serach podpuszczkowych do 5-20mg/100g w mięsie i rybach W METODZIE RODANKOWEJ...
Ta witryna wykorzystuje pliki cookie, dowiedz się więcej.
WYNOSI: -od 900mg/100g w serach podpuszczkowych do 5-20mg/100g w mięsie i rybach W METODZIE RODANKOWEJ...
się często przez łagodną pasteryzację produktu i odpowiednie metody pakowania. Sery podpuszczkowe...
(ser podpuszczkowy, wędliny, jajo na twardo - jako źródło białka zwierzęcego) Warzywa i owoce...
otrzymywany przy przerobie mleka na sery podpuszczkowe, twarogowe oraz kazeinę. Zależnie od metody produkcji...
klejów) podpuszczka (enzym do produkcji serów podpuszczkowych np. tzw. serów żółtych) Typ użytkowy...
Monika Wszo_ek. Notatka składa się z 27 stron. Technologia Przetwórstwa Mleka WYKŁAD I Podręczniki: MLECZARTSTWO - zagadnienia wybrane pod red. Stefana Ziajki I i II tom wyd. Art. ZARYS CHEMII I TECHNOLOGI MLECZARSTWA- I, II, III tom E. Pijanowski, J. Gaweł TECHNOLOGIA MLECZARSTWA- Tadeusz Paru...
w: Serach podpuszczkowych 0-260 mg/ kg Kiełbasa typu salami 0,7- 184 mg/ kg Koncentracie pomidorowym 63-290...