Sery podpuszczkowe - strona 3

note /search

Analiza żywności-skrypt

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Analiza żywności
Pobrań: 434
Wyświetleń: 2254

WYNOSI: -od 900mg/100g w serach podpuszczkowych do 5-20mg/100g w mięsie i rybach W METODZIE RODANKOWEJ...

Mleko i jego przetwory

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 448
Wyświetleń: 2506

otrzymywany przy przerobie mleka na sery podpuszczkowe, twarogowe oraz kazeinę. Zależnie od metody produkcji...

przetwórstwo mleka - wykłady

Pobrań: 1190
Wyświetleń: 3794

Monika Wszo_ek. Notatka składa się z 27 stron. Technologia Przetwórstwa Mleka WYKŁAD I Podręczniki: MLECZARTSTWO - zagadnienia wybrane pod red. Stefana Ziajki I i II tom wyd. Art. ZARYS CHEMII I TECHNOLOGI MLECZARSTWA- I, II, III tom E. Pijanowski, J. Gaweł TECHNOLOGIA MLECZARSTWA- Tadeusz Paru...

Toksykologia wykłady

  • Toksykologia
Pobrań: 1008
Wyświetleń: 3353

w: Serach podpuszczkowych 0-260 mg/ kg Kiełbasa typu salami 0,7- 184 mg/ kg Koncentracie pomidorowym 63-290...