Ser topiony

Kwasy nieorganiczne, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. inż. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 147
Wyświetleń: 973

- przetwory owocowe i warzywne, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dżemy, galaretki, sery topione, wyroby...

Bakteriocyny

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • dr Ryszard Tomkiewicz
  • Genomika i proteomika
Pobrań: 42
Wyświetleń: 1477

, napojów mlecznych, serów, produktów mięsnych i rybnych. Jej dodatek do produktów mięsnych, serów topionych...

Substancje konserwujące, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. inż. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 700

- chleb krojony, sery pleśniowe, sery topione, pizza, dżemy E-1105 - Lizozym właściwości - enzym z części...

Mleko i przetwory mleczne - referat

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • dr Teresa Gądek-Hawlena
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 280
Wyświetleń: 1743

i pielęgnacja serów, wykańczanie i przechowywanie dojrzałych serów Specyficznym rodzajem sera jest ser topiony...