Rolada

Podstawy gastronomiczne - wykład

  • prof. dr hab. inż. Ewa Cieślik
  • Podstawy gastronomiczne
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1743

, które po wędzeniu poddaje się gotowaniu lub pieczeniu. Do tej grupy zalicza się szynki gotowane, rolady gotowane...

Ryby, podział ryb konsumpcyjnych

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia gastronomiczna
Pobrań: 189
Wyświetleń: 3598

. Gotowanie Ryby można gotować w całości podzielone na porcje lub po zmieleniu w postaci rolady czy golek...

Biznesplan kawiarni

  • Uniwersytet Jana Kochanowskiego w Kielcach
  • Biznes plan
Pobrań: 1505
Wyświetleń: 6783

z owocami Z polewą i orzechami Rolada jabłkowa Budyń W gałkach Ptasie mleczko Kisiel z owocami Z bitą...

Piekarnia - projekt

  • Politechnika Śląska
  • dr inż. Wojciech Zoleński
Pobrań: 686
Wyświetleń: 4165

biszkoptowo-tłuszczowe, które odpowiednio uformowane i wzbogacone urozmaica ofertę o rolady, ciasta jogurtowe...

Analiza strategiczna piekarni

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Podstawy zarządzania przedsiębiorstwem
Pobrań: 1246
Wyświetleń: 2562

, z galaretką, z owocami; jabłecznik, keks, makowiec, piegusem, różnego rodzaju serniki, torty i rolady. wyroby...

Biznes plan - piekarnia

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Przedsiębiorczość
Pobrań: 1477
Wyświetleń: 15960

korpasowe szarlotka babeczki korpasowe Z ciasta biszkoptowego rolady biszkoptowe rolady z bita śmietaną...

Charakterystyka Iraku

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • Geografia ekonomiczna
Pobrań: 28
Wyświetleń: 609

migdałami. Zwinąć w roladę, a następnie uformować na kształt krokiecików. Brytfannę wysmarować tłuszczem...