Rolada - strona 2

Etapy rozkurczu

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Technologia mięsa
Pobrań: 14
Wyświetleń: 2170

grubo rozdrobnione a podrobowe a studzieniny ?galaretki z groszkiem , marchewką Q rolady HOMOGENIZOWANE...

Historia powrzechna do 1918r

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Historia społeczna Europy
Pobrań: 77
Wyświetleń: 966

, Marie Jeanne Rolad i Jean Marie Rolad. Żyrondyści chcieli wojny ogólnoeurop., która rozniosłaby idee...

Mięso - wykłady

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • mgr inż. Monika Skwarek
Pobrań: 350
Wyświetleń: 3080

in. zagadnienia takie jak: skład mięsa, dioksyny, produkcja mięsa, transport, ogłuszenie, substancje wzmacniający smak, substancje zagęszczające i żelujące, hydrokoloidy, schemat uboju bydła, schemat procesu uboju świń, rola wody w żywności, przemiany węglowodanów. tł- tłuszcz pow.- powodujące skł-...