Rośliny strączkowe - strona 7

note /search

Składniki jęczmienia

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 49
Wyświetleń: 812

dużymi dawkami azotu. Rośliny strączkowe i motylkowe nie nadają się jako przedplon pod jęczmień browarny...

Wady koncentracji produkcji

  • Ekonomika i organizacja gospodarstw rolniczych i przedsiębiorstw
Pobrań: 413
Wyświetleń: 1834

.: w uprawie zbóż, rzepaku, roślin strączkowych Właściwe zmianowanie - mniejsze zagrożenie dla plantacji Lepsze...

Białka pokarmowe - wykład

  • Politechnika Śląska
  • Biochemia
Pobrań: 203
Wyświetleń: 1400

Rośliny strączkowe Zboża Warzywa Owoce Białkami pełnowartościowymi są jak z tego widać tylko białka...

Metoda Luff - Schoorola

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 1337
Wyświetleń: 8666

Otręby pszenne 6 Mleko w proszku pełne 6 Nasiona roślin strączkowych (suche) 3-5 Sery podpuszczkowe 3-5...

Produkt Spożywczy

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Analiza żywności
Pobrań: 70
Wyświetleń: 1372

Produkt Zawartość białka Nasiona roślin strączkowych (suche) 21-34 Sery twarogowe i podpuszczkowe 10-29...