Rośliny strączkowe - strona 6

note /search

Układ pokarmowy - omówienie

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Biologia i ekologia
Pobrań: 224
Wyświetleń: 1064

Siarka Składnik aminokwasów, element wielu białek Mięso, rośliny strączkowe, orzechy Magnez Wpływa...

Biologia - układ pokarmowy

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Biologia
Pobrań: 924
Wyświetleń: 1687

Siarka Składnik aminokwasów, element wielu białek Mięso, rośliny strączkowe, orzechy Magnez Wpływa...

Podstawy żywienia

  • Uniwersytet Wrocławski
  • Fizjologia
Pobrań: 630
Wyświetleń: 1666

aminokwasów (fasolka + chleb rośliny strączkowe + orzechy) Tłuszcze *1 g dostarcza 9 kcal *są nośnikiem...