Przetwory mleczne

Mleko i przetwory mleczne - referat

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • dr Teresa Gądek-Hawlena
  • Towaroznawstwo
Pobrań: 273
Wyświetleń: 1736

Mleko i przetwory mleczne - referat MLEKO I PRZETWORY MLECZNE - REFERAT Mleko jest bladożółtawą...

Cena minimalna - Cena maksymalna

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
  • Paweł Bogacz
  • Mikroekonomia
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1456

są przez państwo np. dla mleka lub przetworów mlecznych, w celu zapewnienia rolnikom opłacalności produkcji...

Orientacyjny podział dodatków wg numeracji

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Krzysztof Krygier
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 49
Wyświetleń: 637

, pasteryzowanej śmietanki fermentów przetworów mlecznych zawierających żywe kultury bakterii, niearomatyzowanych...

Fermentacja mlekowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • prof. dr hab. Kowalska-Korniłłowicz
  • Mikrobiologia
Pobrań: 294
Wyświetleń: 2107

działania bakterii mlekowych. Fermentacja ta odgrywa kluczowe znaczenie przy produkcji wielu przetworów...