Przemysł mięsny

note /search

Fermentacja mlekowa - wykład

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Mikrobiologia
Pobrań: 609
Wyświetleń: 2870

) -w przemyśle mięsnym (produkcja wędlin surowych, np. metka, salami) -w przemyśle piekarskim (wchodzą w skład...

Hydrokoloidy-opracowanie

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • Żywienie człowieka
Pobrań: 161
Wyświetleń: 2093

) Hydrokoloidy: - koncentracja (stężenie) - kolejność wprowadzanych składników np. karageny w przemyśle mięsnym...

Charakterystyka firmy miesnej

  • Uniwersytet Rzeszowski
  • Ekonomia
Pobrań: 140
Wyświetleń: 1113

w październiku 1975r. Początkowo Zakłady były włączone w strukturę Mazowieckiego Kombinatu Przemysłu Mięsnego...