Przemysł mięsny - strona 2

note /search

Tłuszcze właściwe

  • Politechnika Gdańska
  • Chemia
Pobrań: 126
Wyświetleń: 1428

naturalnych najczęściej pod postacią emulsji. Pochodzą z niewystarczającego oczyszczania ścieków przemysłu...

Zamrażanie i rozmrazanie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 294
Wyświetleń: 1344

najbardziej rozpowszechnione jest w przemyśle mięsnym i owocowo-warzywnym. W przypadku mięs (wołowina...

Analiza finansowa - zakłady mięsne

  • Wyższa Szkoła Zarządzania i Bankowości w Krakowie
  • Analiza finansowa
Pobrań: 217
Wyświetleń: 2954

Zarządzenia Nr 81 Naczelnego Dyrektora Centrali Przemysłu Mięsnego (CPMs), utworzony został, w ramach...

Skażenia żywności, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 119
Wyświetleń: 945

pochodzi z wędlin; ADI dla NO2- wynosi 0,2mg/kg masy ciała. Przemysł mięsny: Różowa barwa wędlin...

Ścieki przemysłowe - wykład

  • Uniwersytet Gdański
  • Środowisko Morza Bałtyckiego
Pobrań: 287
Wyświetleń: 1736

urządzone zakłady przemysłu mięsnego prowadzą równolegle przeróbkę produktów mięsnych i odpadków. Ścieki...