Przemysł spożywczy - strona 5

Wykład - surowce zwierzęce i ich znaczenie, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Prof dr hab. Anna Litwińczuk
  • Towaroznastwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
Pobrań: 392
Wyświetleń: 1428

od surowca, np. etanol, kwas mlekowy Klasyfikacja żywności: -według branż przemysłu spożywczego (np. mięsne...

Detektory GC, sem V

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr inż. Anna Stój
  • Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych
Pobrań: 7
Wyświetleń: 1771

niedozwolonych substancji w krwi i pocie, moczu: ekstrakcja z włosów sportowców. - przemysł spożywczy...

Stal stopowa - omówienie

  • Politechnika Gdańska
  • Materiałoznawstwo z elementami chemii
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1029

, armatura w przemyśle spożywczym, łopatki turbin wodnych i parowych, narzędzia chirurgiczne o Chromowo...

Wielocukry - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 28
Wyświetleń: 840

zmiana lepkości przy zmianie temp, zawartość soli itp 2) W przemyśle spożywczym: stabilizator napojów...