Prolina - strona 3

note /search

Proteinazy

  • Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie
  • Biochemia
Pobrań: 21
Wyświetleń: 1022

i cystyny System wchłaniania proliny i hydroksyproliny W czasie wchłaniania kw. Glutaminowego...

Aminokwasy Występowanie

  • Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu
  • Żywienie dziecka
Pobrań: 175
Wyświetleń: 2324

% Prolina - większość białek 4-7%, pszenica 10,3%, żelatyna 12,8%, kazeina 23% Seryna większość białek 4-8...

Skład chemiczny mięsa

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • Higiena i technologia przetwórstwa
Pobrań: 343
Wyświetleń: 1764

i bardzo duŜo reszt glicyny, proliny i alaniny. Jest glikoproteiną. Pęcznieje w wodzie po podgrzaniu przechodzi...

Biochemia - laboratoria

  • Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Pobrań: 728
Wyświetleń: 4725

związki: prolinę, metioninę, cysteinę, tyrozynę, kwas bursztynowy a. Odróżnianie aminokwasów...

Izomerazy- prezzentacja

  • Politechnika Warszawska
Pobrań: 497
Wyświetleń: 2184

racemaza alaniny. 5.1.1.2 racemaza metioniny. 5.1.1.3 racemaza glutaminy. 5.1.1.4 racemaza proliny. 5.1.1.5...