Produkt spożywczy - strona 21

Toksykologia wykłady

  • dr inż. Barbara Borcza
  • Toksykologia
Pobrań: 651
Wyświetleń: 2506

wapnia znajdującymi się w produktach spożywczych, we krwi i innych płynach ustrojowych. Powodują...

Handel elektroniczny- referat

  • Małopolska Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Tarnowie
  • dr Maria Płonka
  • Handel międzynarodowy
Pobrań: 273
Wyświetleń: 5250

, sprzęt komputerowy, oprogramowanie, nawet produkty spożywcze. Specyfika sklepów internetowych sprawia...

Marketing - pytania

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Pobrań: 49
Wyświetleń: 1281

ogrodowe. 4. Wymienić 3 argumenty za tym, aby firma produkująca produkty spożywcze budowała markę czy cos...

Podstawy gastronomiczne - wykład 4

  • dr Aleksandra Ewa Cieślik
  • Podstawy gastronomiczne
Pobrań: 133
Wyświetleń: 1540

jest uatrakcyjnienie smaku, zapachu, barwy i wyglądu potrawy, a także przedłużenie trwałości produktu spożywczego...

Pytania - Produkcja żywności

  • prof. dr hab. inż. Wiesław Przybylski
  • Biotechnologia roślin
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1442

i modyfikowania żywności, otrzymywania atrakcyjnych produktów spożywczych Możliwość wykorzystania produktów...

Rodzaje masy ciała

  • Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki w Częstochowie
  • Biosfera
Pobrań: 63
Wyświetleń: 2506

ciepła, która powstaje w wyniku spalania próbki produktu spożywczego w atmosferze tlenu (całkowite...