Produkt spożywczy - strona 20

Ochrona interesów konsumenta- wykład 1

  • Uniwersytet Ekonomiczny w Katowicach
  • prof. UE dr hab. Sławomir Skrzypek
  • Ochrona interesów konsumenta
Pobrań: 63
Wyświetleń: 1253

jakość podstawowych produktów spożywczych, przestrzeganie standardów bezpieczeństwa przedmiotów...

Powstawanie substancji próchnicznych

  • Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
  • mgr Bernard Gross
  • Substancje próchnicze gleby
Pobrań: 28
Wyświetleń: 1379

brązowej. Podobne przemiany zachodzą podczas dehydratacji produktów spożywczych. Słabą stroną tej teorii...

Statystyka matematyczna- ćwiczenia 2, MWSE

  • Małopolska Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Tarnowie
  • dr Jerzy Kopydłowski
  • Statystyka matematyczna
Pobrań: 147
Wyświetleń: 3934

- Należy oszacować średnią wagę pewnej substancji wchodzącej w skład produktu spożywczego. najpierw...