Produkt spożywczy - strona 22

Wielocukry - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 28
Wyświetleń: 847

niskokalorycznych (zastępuje skrobię kukurydzianą, mąkę ziemniaczaną itp.) 2) Powlekanie produktów spożywczych...

Zagadnienia na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • dr hab. Paweł Glibowski
  • Technologia żywności
Pobrań: 210
Wyświetleń: 917

. co to jest amylopektyna frakcja skrobii 3. co robi inulina czy cos takiego nasladuje tluszcz w produktach spożywczych...

Nanotechnologia-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • prof. dr hab. Jadwiga Sołoducho
  • Nanomateriały
Pobrań: 532
Wyświetleń: 1946

) pozwalają zachować świeżość produktów spożywczych przez dłuższy okres. Brak dokładnych badań na temat wpływu...