Produkt spożywczy - strona 22

note /search

Wielocukry - omówienie

  • Uniwersytet Łódzki
  • Mikrobiologia przemysłowa
Pobrań: 49
Wyświetleń: 910

niskokalorycznych (zastępuje skrobię kukurydzianą, mąkę ziemniaczaną itp.) 2) Powlekanie produktów spożywczych...

Zagadnienia na egzamin, sem IV

  • Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  • Technologia żywności
Pobrań: 245
Wyświetleń: 1071

. co to jest amylopektyna frakcja skrobii 3. co robi inulina czy cos takiego nasladuje tluszcz w produktach spożywczych...

Nanotechnologia-opracowanie

  • Politechnika Wrocławska
  • Nanomateriały
Pobrań: 742
Wyświetleń: 2233

) pozwalają zachować świeżość produktów spożywczych przez dłuższy okres. Brak dokładnych badań na temat wpływu...

Pestycydy i ich podział - wykład

  • Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
  • Ekotoksykologia
Pobrań: 147
Wyświetleń: 1820

: Kumulacja w roślinach Kumulacja w organizmach żywych Pozostałość w produktach spożywczych Pestycydy...